道場 Dojo (OBS – gammal info! Vi tränar nu i Sundsvall Budoklubbs lokaler)


VAR LIGGER VÅR TRÄNINGSLOKAL?


Visa större karta

Dojo (道場) är ett japanskt uttryck som ordagrant betyder platsen där vägen/arten utövas, men som kort kan översättas till träningslokal.

Vår dojo som ligger på Nackstavägen 14a. Man kan åka buss nummer 2 och gå av vid Nacksta centrum, därifrån är det bara en kort promenad uppför kullen så är man framme.

 

Dojo_ute

Ingång till Dojon

Stor och öppen mattyta

 

Instruktörerna Petter Swedin (vänster) och Christer Westberg (höger) framför dojons kamidana.

Instruktörerna Petter Swedin (vänster) och Christer Westberg (höger) framför dojons kamidana.

 

NÄR TRÄNAR VI?

Träningstider är:

Nybörjargrupp:
Måndag 18.00 – 19.00

Advancerad grupp:
Måndag 19:00 – 20:00
Onsdag  19:00 – 21:00
Söndag  10:00 – 12:00

KLÄDER?

Tränande har vanligen traditionell japansk dogi (samma typ av träningsdräkt som används inom bla karate och judo med skillnaden att den är svart) samt tabi (japanska fotbeklädnader som has närhelst man bär kimono eller traditionell klädsel, används även i många kobujutsu-stilar). För nybörjare duger vilken typ av träningsklädsel som helst, förslagsvis T-shirt och mjuka byxor.

KOSTNADER?

Träningen kostar 900 kronor per termin, 500 kronor per termin för nybörjare, och sätts in på Bujinkan Dojo Sundsvalls plusgirokonto i början av varje termin.

Plusgiro: 339471-5
Kostnad: 900 kr/termin (500 kr/termin för nybörjare)

NYBÖRJARE?

Vi har nybörjarintag i början på varje termin, aktuell information om nästa nybörjarintag finns på förstasidan. Vi har en åldersgräns på 15 år för att få börja träna.