VÄLKOMMEN TILL BUJINKAN DOJO SUNDSVALL!

Här finner ni information om träning i den japanska kamparten Bujinkan Budo Taijutsu. Navigera med flikarna i menyn. Vi finns även på Facebook. Se artikel om Sweden Taikai i Sundsvalls tidning (se artikeln som pdf om ni inte är prenumerant).

  

NYBÖRJARINTAG HT 2018!

Vi fortsätter nybörjarintaget måndagen den 17:e september på vår måndagsträning från 18:00 till ca 19:00. Efter en kort introduktion mjukstartar vi träningen med lättare uppvärmning, falltekniker och enklare självförsvarstekniker. Vi avslutar med lättare styrketräning och streching. Tveka inte, kom ner och prova! Lämplig klädsel är mjuka byxor och t-shirt, ingen tidigare erfarenhet av självförsvar eller kampsport är nödvändig. Passa på att komma i form efter sommaren, träningen stärker både kroppen och sinnet.
Vår träningslokal ligger i Nacksta, se under fliken ”dojo” för vägbeskrivning. Träningslokalen har separata omklädningsrum för killar och tjejer. Åldersgräns 15 år.

Nybörjargruppen kommer under hösten att träna på måndagar mellan 18:00-19:00. Kostnad för nybörjare är 500kr för första terminen, alla tränande kan provträna tre gånger innan någon betalning behöver göras.

Här på sidan finns information om vad och hur vi tränar. Välkommen att läsa runt och titta på de bilder och filmklipp som ligger ute. Har ni några frågor får ni gärna höra av er till någon av instruktörerna, kontaktinformation finns under instruktörsfliken. Det går även bra att nå oss via vår facebook-sida.

TRÄNINGSLÄGER

Klubbens instruktörer har under året inplanerade resor till Japan för träning med Hatsumi Sensei. Petter var i där under sommaren, Erik och Dick åker under september och Christer under november månad. Höstens träningar kommer att färgas av inspiration från dessa resor.

 

Norrlandsläger 2018 är planerat till december, mer information kommer inom kort.

 

Läger i Sverige annonseras oftast ut på Svenska Bujinkanförbundets hemsida

Norrlandsläger 2017 – Tack alla för ett mycket lyckat läger! Foton och videoklipp finns på facebook och Instagram.

Datum: 9-10 december

Kostnad: 100kr per deltagare

Schema:

Lördag                                                                                                     

11:00-11:45      45 min               Christer Westberg

12:00-12:45      45 min               Anne Liljedahl

13:00-14:00      1 h                      Lunch

14:00-14:45      45 min               Petter Swedin

15:00-15:45      45 min               Roger Mattsson

16:00-16:45      45 min               Streching

 

Söndag                                                                                                    

10:00-10:45      45 min               Musa Cupi

11:00-11:30      30 min               Musa Yondan enbu

11:30-12:30      1 h                      Lunch

12:30-13:15     45 min                Inspiration från de som varit i Japan under året (Erik Ödlund, Arvid Karlsson m.fl.)

13:30-14:00      30 min               Fys

14:15-14:45      30 min               Streching

 

Taikai Sundsvall 4-5 Oktober 2014

Vi fick besök av Sundsvalls tidning som gjorde ett reportage från lägret, se länk högst upp på sidan.

Detta videoklipp ger ett smakprov på vad träningen innehåller. Instruktör är Duncan Stewart från Tasmanien, som sedan 2003 bor i Japan och tränar under Bujinkans Stormästare Hatsumi Masaaki Sensei.